5 gouden tips voor mannen voor Valentijnsdag
On: februari 7, 2014   |   By: Kristof   |   Under: Tips   |   Comments: Comments are off

1. Koop uw bloemen bij een bloemist waarvan je weet dat hij of zij met dagverse producten werkt en voor wie kwaliteit een topprioriteit is. Je wilt toch niet dat je boeketje na 3 dagen in vuilnisbak belandt…

2. Weet welke bloemen uw geliefde graag ziet. Je kan extra punten scoren als je haar verrast met een bos van haar lievelingsbloemen.

3. bestel op voorhand of laat je boeketje thuisleveren. Dit vermijdt dat je op het laatste nippertje nog in paniek toch nog supermarkten moet afdweilen om nog een bloemetje te vinden. Want net vandaag moet je overwerken en net vandaag was er die mega-file waardoor je na sluitingstijd bij de bloemist arriveert… Supermarktbloemen zeggen alles behalve ‘ik hou van jou’, vooral als je bij het overhandigen het prijsetiketje nog moet afkrabben van het cellofaanpapier…

4. Rode rozen zijn een klassieker. Maar weet dat rode rozen op die dag bijna het dubbele kosten van andere dagen. Niet omdat de bloemist snel rijk wil worden, maar door de hoge vraag naar rode rozen ligt de veilingprijs zoveel hoger. Waarom niet eens kiezen voor een mooi boeketje in roze tinten of een boeketje witte tulpen bijvoorbeeld.

5. Ook als je geliefde stoer zegt dat ze geen bloemen wil op Valentijn of als ze zegt ‘bij ons is het iedere dag valentijn’, verras haar dan toch. Wedden dat ze smelt als je met een bloemetje voor haar neus staat?

Happy Valentine’s day! fleurige groeten van Art-mosphère