Workshops december
On: november 29, 2015   |   By: Kristof   |   Under: Workshops   |   Comments: Comments are off

Workshop 2 en 3 december
Alternatieve kerstboom

We maken een alternatieve kerstboom met natuurlijke materialen en lichtjes. De workshop van 2 december is reeds volzet maar op donderdag 3 december zijn er nog plaatsjes vrij. Kostprijs van deze workshop: €45,00 – alle materialen inbegrepen. Het enige wat u hoeft mee te brengen is een mesje, schaar en indien u dit heeft: een priem om makkelijker gaatjes te maken in de schors.

workshop 3 december
workshop 9 december

Workshop 9 en 10 december
Sfeervolle cirkel

we maken een modern kerststuk dat met een paar kleine aanpassingen een gans jaar voor sfeer kan zorgen in uw woning. De workshop van donderdag 10 december is reeds volzet maar op woensdag 9 december zijn er nog plaatsjes vrij. Kostprijs van deze workshop: €47,50 –alle materialen inbegrepen. Het enige wat u hoeft mee te brengen is een mesje, schaar en indien u dit heeft, een lijmpistool.

Workshop 16 en 17 december
Feestelijke tafeldecoratie

we maken een sfeervol tafelstuk dat uitstekend past op uw feesttafel. U kan dit tafelstuk maken op een vierkante basis of een rechthoekige basis, afhankelijk van de grootte en vorm van uw feesttafel. U kunt ook kiezen voor zilveren of koperen kerstballen. Er zijn nog voor zowel de 16de als de 17de december plaatsjes vrij. Kostprijs van deze workshop: €40,00 – alle materialen inbegrepen. Het enige wat u hoeft mee te brengen is een mesje en een lijmpistool. Gelieve bij uw inschrijving uw voorkeur van kleur en vorm mee te geven.

workshop 16-17 december

 

Inschrijven? Dat kan met onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht